Ral·lis

Ogier es manté com a líder i podria proclamar-se campió del món a Catalunya

Sébastien Ogier arriba a l'última jornada del Ral·li de Catalunya-Costa Daurada com a líder provisional amb 27,3 segons d'avantatge sobre el seu rival immediat, Jari-Matti Latvala. Dani Sordo ha finalitzat cinquè i el català Xevi Pons, catorzè.

Actualitzat

Sébastien Ogier arriba a l'última jornada del Ral·li de Catalunya com a líder provisional amb 27,3 segons d'avantatge per sobre del seu rival immediat, Jari-Matti Latvala. Dani Sordo ha finalitzat cinquè i el català Xevi Pons, catorzè.

Al Ral·li Catalunya-Costa Daurada, Sébastien Ogier es manté com a líder després de la penúltima etapa i, per tant, continua amb aspiracions de proclamar-se campió del món a Catalunya, sense haver d'esperar al Ral·li de la Gran Bretanya, l'última prova del Mundial.
El seu rival, Jari-Matti Latvala, li ha retallat temps en cinc dels trams d'aquest dissabte, però Ogier encara disposa de 27 segons d'avantatge, un marge força còmode per gestionar els quatre de demà al matí. Dani Sordo és cinquè i el català Xevi Pons, catorzè.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut