Futbol sala

El Barça empata a la pista del Pozo Múrcia (3-3) en el "clàssic" del futbol sala

El Barça ha empatat a la pista del Pozo Múrcia (3-3) en partit corresponent a la 7a jornada de l'LNFS. Els de Marc Carmona han igualat fins a tres vegades els avantatges dels murcians. Wilde, Ferrao i Sergio Lozano han marcat per als catalans.

Actualitzat

El Barça ha empatat a la pista del Pozo Múrcia (3-3) en partit corresponent a la 7a jornada de l'LNFS. Els de Marc Carmona han igualat fins a tres vegades els avantatges dels murcians. Wilde, Ferrao i Sergio Lozano han marcat per als catalans.

Primera part molt oberta, amb moltes ocasions per a tots dos equips. Els porters Fabio i Cristian han estat molt encertats. Només els han batut Miguelín, que ha avançat els murcians en el minut 5, i Wilde, que ha fet l'1-1 en el minut 19.

La segona meitat ha estat més tensa, amb més nervis i menys joc. Miguelín, de penal, ha fet el 2-1 en el minut 23. Ferrao, que tornava a l'equip, ha empatat en el minut 29. Bebe ha marcat el 3-2 en la recta final del matx. El Barça, amb porter-jugador sobre la pista, ha igualat amb un cacau de Sergio Lozano que s'ha empassat Fabio.

Marfil Santa Coloma, 3 - Inter Movistar, 3

Aquest divendres, el Marfil Santa Coloma va aconseguir empatar contra el líder, l'Inter Movistar. Dos gols de Dani Salgado i un de Segura per arrencar un punt després de tres derrotes consecutives de l'equip català.