Segona Divisió

El Girona rep el Mirandés amb l'objectiu de mantenir el liderat mentre que Barça B i Llagostera buscaran una victòria a domicili

El Girona rep aquest diumenge el Mirandés (17.00, Esport3) amb l'objectiu de mantenir el liderat. El Llagostera viatja a Vigo amb Lluís Carrillo al capdavant de l'equip i amb la necessitat de puntuar per sortir del descens mentre que el Barça B se les veurà amb el Tenerife a l'Heliodoro Rodríguez López, on volen mantenir la bones sensacions de la darrera jornada (19.00, Esport3).

Actualitzat

El Girona rep aquest diumenge el Mirandés (17.00, Esport3) amb l'objectiu de mantenir el liderat. El Llagostera viatja a Vigo amb Lluís Carrillo al capdavant de l'equip i amb la necessitat de puntuar per sortir del descens (17.00) mentre que el Barça B se les veurà amb el Tenerife a l'Heliodoro Rodríguez López on volen mantenir les bones sensacions de la darrera jornada (19.00, Esport3).

El líder no vol que aquesta condició pugui jugar en contra seva. El Girona rebrà un Mirandés que, tot i estar situat a la part baixa de la classificació, pot donar problemes als blanc-i-vermells si surten relaxats al terreny de joc. Machín no vol que la confiança els traeixi i ja ha avisat del perill que pot generar un rival que arriba després de guanyar l'Albacete. El partit, que començarà a les 17.00, es podrà seguir en directe per Esport3, aplicacions per a mòbils, tauletes i internet.

El Llagostera, després de viure una setmana convulsa amb canvi d'entrenador inclòs, viatja a Vigo amb l'objectiu de sumar per sortir de la zona de descens, on va caure la setmana passada. L'equip, amb Lluís Carrillo al capdavant, ha marxat amb les novetats de Perea i Pitu, però amb les baixes de Diego Rivas, per sanció i Enric Pi, Òscar Rico i Juanjo per lesió.

El Barça B també juga a domicili. Ho farà a l'Heliodoro Rodríguez López davant d'un Tenerife en descens i amb la intenció de mantenir la bona ratxa lluny del Miniestadi. El filial blaugrana compta amb la novetat de Sandro, que entra en una convocatòria de l'equip dirigit per Eusebio per primer cop aquesta temporada. Juntament amb el canari, Edgar Ié i Babunski també tornen a la llista. El partit, a partir de les 19.00, es podrà seguir per Esport3, aplicacions per a mòbils, tauletes i internet.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut