Barça

Es presenta "Marcats per Messi", un documental TV3 sobre els companys de Messi a La Masia

Aquest divendres, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, s'ha presentat a la premsa "Marcats per Messi", un documental de Televisió de Catalunya que dóna veu als que van començar amb l'argentí a la Masia i s'han quedat pel camí futbolístic. Josep Maria Farràs, cap d'Esports de TV3, ha anunciat que de cara a Nadal la redacció d'esports està preparant un homenatge a Tito Vilanova.

Actualitzat

Aquest divendres, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, s'ha presentat a la premsa "Marcats per Messi", un documental de Televisió de Catalunya que dóna veu als que van començar amb l'argentí a la Masia i s'han quedat pel camí futbolístic. No és només qüestió de talent. Molts altres factors hi incideixen: l'esforç, la sort, la mentalitat, el físic, la constància.

Josep Maria Farràs, cap d'Esports de TV3, ha anunciat que de cara a Nadal la redacció d'esports està preparant un homenatge a Tito Vilanova en forma de programa especial.

S'emetrà quan Messi superi el rècord

El documental "Marcats per Messi" s'emetrà per TV3 en el moment que el jugador argentí superi el rècord de gols a la Lliga, que fins ara està en mans de Zarra.

Han assistit a l'acte Josep Maria Farràs, cap d'Esports de TV3, Daniel Barcón i Xavier Torres, directors, Carles Folguera, director de la Masia, i tot l'equip del documental.

El cap d'Esports de TV3 ha explicat que aquest treball "és una història diferent, nova i desconeguda sobre Messi i tots aquells nens que van començar amb ell a la Masia. El documental és una història de vida".

Abans de començar el visionat, Farràs ha volgut avançar a la premsa que l'equip d'Esports ja està treballant en un documental que serà "un homenatge al desaparegut Tito Vilanova. Un record a una persona molt estimada per la família culer." I ha anunciat també que, "si tot va bé, es programarà per Nadal".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut