Noemí Jordana, base de l'Uni Grirona. (Foto: Federació Catalana de Bàsquet )
Bàsquet

L'Spar Citylift Girona guanya a Saragossa (60-68) i es manté invicte a la Lliga Femenina

L'Spar Citylift Girona va treure les dents davant el Mann Filter i es va endur la victòria en un partit dominat per les gironines. Les aragoneses van intentar plantar cara durant la segona meitat i van posar contra les cordes les de Ramon Jordana.

Actualitzat

L'Spar Citylift Girona va treure les dents a la pista del Mann Filter (60-68) i va sumar la tarcera victòria en tres partits de Lliga. Les aragoneses van intentar plantar cara durant la segona meitat i van posar contra les cordes les de Ramon Jordana.

Ify Ibekwe va ser el puntal ofensiu de l'equip gironí en un inici de partit on les aragoneses intentaven frenar el ritme català, però amb prou feines van poder aconseguir-ho. El segon quart va començar amb un 13-18, un període marcat per l'activitat de les bases en els seus inicis. Noe Jordana i Anna Carbó sumaven per a l'equip català, tot i que les gironines trencarien el marcador amb un 0-7 de parcial liderat per Vanessa Gidden (19-33). Al descans, ja era palès que el control era de les de Girona.

L'ensurt no va arribar fins al tercer quart; amb un parcial de 8-0 tornaria la igualtat al partit. Carolina Esparcia i Belén Arrojo sumaven per a un equip aragonès que es va posar a dues cistelles (44-46) i que deixaria el marcador final en un 46-49 a falta de 10 minuts. L'empat va arribar a sis minuts per acabar el matx (51-51), però Vanessa Gidden va aparèixer per deixar sentenciat el partit i posar l'Uni Girona per davant, sumant d'aquesta manera la tercera victòria consecutiva.

Així, la classificació general deixa l'Spar Citylift Girona i el Gernika Bizkaia com a líders de la classificació general.

Triomf a domicili del Cadí la Seu

L'altre representant català de la Lliga femenina, el Cadí la Seu, va obtenir un valuós triomf a la pista del Bembibre (55-56), el primer de la temporada per a l'equip lleidatà.