Els capitans del Barça i l'Espanyol, amb el trofeu de la Supercopa de Catalunya. (Foto: @FCF_CAT)
Futbol

Sergio García i Xavi Hernández afronten amb motivació la disputa de la Supercopa de Catalunya a Montilivi

Queda just una setmana per a la Supercopa de Catalunya, que enfrontarà Barça i Espanyol a Montilivi. Per iniciar el compte enrere, aquest dimecres hi ha hagut una trobada cordial entre els capitans dels dos equips, en una sessió fotogràfica a la Federació Catalana de Futbol. Xavi Hernández i Sergio García han reconegut la motivació de blaugranes i blanc-i-blaus de cara a aquesta final, que TV3 oferirà en directe a partir de les 21.30.

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Sergio García i el migcampista del Barça Xavi Hernández han assistit a la seu de la Federació Catalana de Futbol a un acte previ a la Supercopa de Catalunya, que es disputarà a l'estadi de Montilivi a Girona el 29 d'octubre i que TV3 oferirà en directe a partir de les 21.30. Els dos capitans s'han mostrat molt il·lusionats per disputar aquest partit.

El capità del Barça ha pronosticat un partit "atractiu". "És un derbi i una final i sempre agrada jugar i guanyar. Representem el futbol català i el Barcelona i l'Espanyol en som els màxims exponents. Esperem que es pugui veure un bon espectacle i que tots gaudim de la festa", ha afirmat.

El capità blanc-i-blau ha avançat que l'Espanyol sortirà al cent per cent en la cita catalana. "Per a nosaltres és un partit important perquè és el màxim rival i és un derbi. Hi anirem amb tot i ens prepararem de la millor manera per intentar guanyar", ha comentat en un comunicat difós per la FCF.

La Supercopa de Catalunya es disputarà el 29 d'octubre a Montilivi, l'estadi del Girona, i les dues entitats s'han compromès a acudir amb una àmplia representació de futbolistes de la primera plantilla. Les entrades tindran un preu d'entre 15 i 35 euros.

Anar al contingut