El soci Jordi Cases en una de les rodes de premsa que ha fet.
Barça

Jordi Cases queda satisfet amb les explicacions del Barça pel fitxatge de Neymar i retira la demanda

Jordi Cases ha expressat en una carta dirigida al president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que es dóna per satisfet per les informacions obtingudes en relació amb la contractació del jugador Neymar i que, per tant, retira la demanda contra la directiva blaugrana. Ara, el fiscal hauria de portar el cas de l'Audiència Nacional a l'Agència Tributària perquè aquesta decideixi si hi ha delicte fiscal o no.

Actualitzat

Jordi Cases ha expressat en una carta dirigida al president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que es dóna per satisfet per les informacions obtingudes a través de l'actuació judicial en relació amb la contractació del jugador Neymar i altres contractes de serveis relacionats amb el fitxatge. I que, per tant, retira les accions judicials iniciades contra els màxims dirigents del club.

Delicte societari, no; delicte fiscal, potser

Ara, el fiscal del cas hauria de traslladar el cas de l'Audiència Nacional a l'Agència Tributària perquè s'aclareixi si hi ha hagut alguna irregularitat a l'hora de pagar els impostos, ja que Hisenda sempre ha considerat que el Barça ha comès un delicte d'evasió d'impostos en fer-los efectius al Brasil i no a Espanya.

Les raons de Cases

Cases ha explicat que un cop estudiada la informació rebuda del marc processal obert contra la directiva de Sandro Rosell arriba a la conclusió que no observa "conductes constitutives de delicte societari, comptable ni apropiació indeguda, ni qüestiono els contractes d'agència ni serveis publicitaris".

Cases acaba la seva carta concloent que "he donat instruccions a la meva direcció lletrada a fi que desisteixi de l'acció penal exercitada i de la civil que és inherent".

Al mateix temps, el soci del Barça aplaudeix la que segons ell és "l'actual vocació de transparència mostrada per la junta que vostè [Josep M. Bartomeu] presideix, com va quedar de manifest en la passada Assemblea de Compromissaris del 18 d'octubre".

Anar al contingut