Carlos Viver ha rebut amb satisfacció el resultat del sorteig.
Handbol

El Fraikin Granollers s'enfrontarà amb l'Sporting de Portugal en la tercera ronda de la Copa EHF

El Fraikin Granollers jugarà contra l'Sporting de Portugal a la tercera ronda de la Copa EHF després del sorteig que s'ha fet aquest dimarts a Viena. El partit d'anada serà el 22 de novembre a Lisboa i la tornada es disputarà al Palau Olímpic el 29 de novembre.

Actualitzat

El Fraikin Granollers jugarà contra l'Sporting de Portugal en la tercera ronda de la Copa EHF després del sorteig que s'ha fet aquest dimarts a Viena. El partit d'anada serà el 22 de novembre a Lisboa i la tornada es disputarà al Palau Olímpic el 29 de novembre. Els portuguesos són quarts en la seva lliga i a priori són un rival assequible per al conjunt vallesà, segon classificat en la Lliga ASOBAL.

A Granollers s'ha rebut el resultat del sorteig amb satisfacció perquè l'equip de Carlos Viver ha pogut evitar els rivals de més entitat. "Hem estat afortunats perquè al bombo hi havia equips molt complicats. Amb l'Sporting tindrem les nostres opcions, segur", ha declarat el tècnic vallesà a EFE.

Segons aquest mateix sorteig, els altres dos representants espanyols tindran els següents emparellaments: l'Ademar Lleó s'enfrontarà al Porto i l'Osca jugarà contra l'Eskilstuna Guif suec.

Anar al contingut