Barça

Sergio Busquets i Mathieu queden fora de la llista de convocats per rebre l'Ajax (TV3, 20.45)

Sergio Busquets, amb problemes al maluc esquerre, ha quedat fora de la llista de convocats per rebre l'Ajax aquest vespre (TV3, 20.45). Així ho diu una nota feta pública pel club en què s'informa que la decisió es pren per precaució. Busquets s'uneix a les baixes d'Adriano, Douglas i Vermaelen per lesió i la de Mathieu per raons tècniques. Rakitic torna després de descansar contra l'Eibar.

Actualitzat

Sergio Busquets, amb problemes al maluc esquerre, ha quedat fora de la llista de convocats per rebre l'Ajax aquest vespre (TV3, 20.45).  Així ho diu una nota feta pública pel club en què s'informa que la decisió es pren per precaució.

Les alternatives de Luis Enrique per al migcentre són Mascherano o Samper. Busquets s'uneix a les baixes d'Adriano, Douglas i Vermaelen per lesió i la de Mathieu per raons tècniques. El croata Rakitic, en canvi, torna després de descansar contra l'Eibar.

Luis Enrique va advertir ahir que s'esperarien a les proves d'aquest dimarts per saber si comptaven amb el migcampista de Badia o no. Finalment, doncs, Sergio Busquets veurà el partit des de la graderia i se'l mirarà de recuperar per al clàssic de dissabte.

Busquets s'uneix a les baixes d'AdrianoDouglas i Vermaelen, que aquest dilluns han fet entrenament específic al marge dels companys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut