Sergio Busquets és la principal incògnita del Barça per al partit d'aquest dimarts. (Foto: Reuters)
Futbol

Adriano està descartat contra l'Ajax i es manté el dubte de Busquets

Adriano Correia no ha participat en l'entrenament d'aquest dilluns perquè té molèsties al múscul adductor de la cama dreta. El lateral brasiler està descartat per al partit amb l'Ajax d'aquest dimarts mentre persisteix el dubte de Sergio Busquets. Luis Enrique ha confirmat sobre el de Badia que s'esperaran a les proves de demà dimarts per saber si compten amb ell o el descarten per al partit de Champions.

Actualitzat

Adriano Correia no ha participat en l'entrenament d'aquest dilluns perquè té molèsties al múscul adductor de la cama dreta. El lateral brasiler està descartat per al partit amb l'Ajax d'aquest dimarts mentre persisteix el dubte de Sergio Busquets. Luis Enrique ha confirmat sobre el de Badia que s'esperaran a les proves de demà dimarts per saber si compten amb ell o el descarten per al partit de Champions.

Al marge d'Adriano, també estan descartats Douglas i Vermaelen, que aquest dilluns han fet entrenament específic al marge dels companys.

Pel que fa a Busquets, amb problemes al maluc, en cas de no poder jugar aquest dimarts, les alternatives per al migcentre són Mascherano o Samper.  

 

Anar al contingut