A Austràlia, Rabat va celebrar que té el Mundial a tocar passejant un cangur de mentida. (Foto: Reuters)
Motociclisme

El segon triplet català de motociclisme es pot fer realitat diumenge a Malàisia

Amb el títol de MotoGP a la butxaca de Marc Márquez, les mirades al circuit de Philip Island estaven posades en Tito Rabat, que podia assegurar matemàticament el títol de Moto2, i en Àlex Márquez, que podia fer un gran pas cap al de Moto3. Finalment, els dos es van acostar una mica més al seu objectiu, i diumenge, en el Gran Premi de Malàisia, poden fer realitat el seu somni.

Actualitzat

Amb el títol de MotoGP a la butxaca de Marc Márquez, les mirades al circuit de Philip Island estaven posades en Tito Rabat, que podia assegurar matemàticament el títol de Moto2, i en Àlex Márquez, que podia fer un gran pas cap al de Moto3. Finalment, els dos es van acostar una mica més al seu objectiu i el diumenge, al Gran Premi de Malàisia, poden fer realitat el seu somni.  

En Moto2, Tito Rabat va acabar tercer davant del seu rival, Mika Kallio, i a Sepang només necessita classificar-se entre els set primers per coronar-se campió, encara que el finlandès guanyés la carrera. Rabat té el títol gairebé a la butxaca.

En Moto3, Àlex Márquez té menys avantatge, però al circuit malai pot ser perfectament campió del món, ja que li cal sumar sis punts més que Jack Miller. Si guanya i l'australià acaba tercer, per exemple, el petit dels Márquez ja ho tindrà.

Només a tall de recordatori: si acaba havent-hi tres campions del món catalans, no serà una novetat: l'any passat ja es va donar aquesta situació gràcies a Marc Márquez (MotoGP), Pol Espargaró (Moto2) i Maverick Viñales (Moto3), la qual cosa encara li dóna un caràcter més històric.   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut