Futbol

Sergio García pateix un trencament fibril·lar i és dubte per al pròxim partit de l'Espanyol

És molt difícil que Sergio García pugui jugar el pròxim partit de Lliga de l'Espanyol, diumenge al Power8 Stadium contra el Deportivo. Les proves que li han fet aquest matí al davanter blanc-i-blau han confirmat que té un petit trencament fibril·lar als isquiotibials de la cama dreta

Actualitzat

És molt difícil que Sergio García pugui jugar el pròxim partit de Lliga de l'Espanyol, diumenge al Power8 Stadium contra el Deportivo. Les proves que li han fet aquest matí al davanter blanc-i-blau han confirmat que té un petit trencament fibril·lar als isquiotibials de la cama dreta.

Tot i que el club ni ha especificat un termini de recuperació concret, un trencament en aquesta zona, per petit que sigui, implica uns 10 dies de recuperació pel cap baix.

El davanter del Bon Pastor es va lesionar al Vicente Calderón durant el partit davant l'Atlètic de Madrid (2-0) i ha sigut l'absència més destacada de la sessió preparatòria d'aquest dilluns.

Salva Sevilla: "El que toca ara és fer-nos forts a casa"

Salva Sevilla ha afirmat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que, després de la derrota contra l'Atlètic de Madrid al Calderón, el que toca ara és fer-se "forts a casa" com estaven fent. El futbolista ha lamentat el resultat del Vicente Calderón, però ha insistit que les sensacions del bloc "són bones" amb vista al pròxim partit contra el Deportivo. "Cal jugar tots els partits, però aquests són més de la nostra Lliga. Estem bé, amb confiança", ha reconegut el jugador andalús.

Els dos gols de l'Atlètic van arribar a pilota parada, aspecte en el qual l'equip haurà de treballar. "L'estratègia ja s'havia treballat, sabíem que era important perquè ells havien marcat molts gols així. Hi va haver algun córner evitable i és el que hem de millorar. Van llançar molts serveis de córner", ha recordat.

En l'àmbit personal, Salva Sevilla s'ha mostrat satisfet per la seva participació, ahir, en el doble pivot. "També puc jugar a la banda i de mitja punta, però és la meva posició natural. Vaig intentar fer les coses que em va demanar l'entrenador per aconseguir els punts", ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut