Carlos Sainz Jr., campió del món de Fórmula Renault 3.5 (Foto: www.redbull.es)
Carlos Sainz Jr., campió del món de Fórmula Renault 3.5 (Foto: www.redbull.es)
Automobilisme

Carlos Sainz Jr truca a la porta de la Fórmula 1 guanyant el campionat del món de la Fórmula Renault 3.5

Carlos Sainz Júnior s'ha proclamat campió del món de la Fórmula Renault 3.5 a l'última cita de la temporada de les World Series que es disputa al circuit de Jerez. La seva bona temporada arrodonida amb aquest títol li podria obrir les portes de la Fórmula 1, probablement amb l'equip Toro Rosso.

Actualitzat

Carlos Sainz Júnior s'ha proclamat campió del món de la Fórmula Renault 3.5 a l'última cita de la temporada de les World Series que es disputa al circuit de Jerez. Sainz havia acabat novè en la primera de les dues curses de la seva categoria que es celebraran aquest cap de setmana, però al final ha estat quinzè per una penalització dels jutges. El pilot madrileny, però, ja s'havia assegurat el mundial després de l'abandonament de Roberto Mehri, el segon de la classificació general, en la primera volta de la cursa. És el campió més jove en la història de la competició.

El fill del bicampió del món de ral·lis Carlos Sainz forma part del grup de joves pilots en formació de Red Bull. La seva bona temporada arrodonida amb aquest títol (rècord de victòries, 7 "poles", 6 voltes ràpides) li podria obrir les portes de la Fórmula 1, probablement amb l'equip Toro Rosso. Una possibilitat insinuada per Fernando Alonso en la seva felicitació via twitter al flamant campió.

 

Anar al contingut