Espanyol

Sergio González repeteix convocatòria per al partit de l'Espanyol al camp de l'Atlètic de Madrid

L'Espanyol jugarà aquest diumenge. Té un partit complicat al camp del vigent campió, l'Atlètic de Madrid. La plantilla s'ha entrenat aquest dissabte i després viatjarà en tren cap a Madrid. Els blanc-i-blaus arriben al Vicente Calderón després de puntuar en els últims quatre partits. Dues victòries i dos empats que han fet augmentar la confiança al vestidor.

Actualitzat

L'Espanyol jugarà aquest diumenge. Té un partit complicat al camp del vigent campió, l'Atlètic de Madrid. La plantilla s'ha entrenat aquest dissabte i després viatjarà en tren cap a Madrid. Els blanc-i-blaus arriben al Vicente Calderón després de puntuar en els últims quatre partits. Dues victòries i dos empats que han fet augmentar l'autoconfiança al vestidor.

Sergio González repeteix convocatòria

El tècnic de l'espanyol, Sergio González, reitera la confiança als jugadors que van derrotar la Reial Societat (2-0) la passada jornada. La llista de convocats la formen: Kiko Casilla, Pau López, Víctor Álvarez, Javi López, Fuentes, Colotto, Álvaro, Arbilla, Eric Bailly, Víctor Sánchez, Salva Sevilla, Álex, Cañas, Lucas Vázquez, Montañés, Stuani, Sergio García i Caicedo. Continuen sense protagonisme Germán, Mattioni, Raül Rodríguez, Clerc, Abraham, Manu Lanza i el lesionat Héctor Moreno.

Sergio González: "Podem plantar cara a un equipàs com l'Atlètic"

L'entrenador de l'Espanyol ha afirmat que, si mantenen la bona dinàmica de joc de les últimes jornades, el seu equip pot "plantar cara a un equipàs com l'Atlètic de Madrid", i recorda que "alguna vegada haurà de perdre i tant de bo sigui contra nosaltres".

El tècnic català ha elogiat el rival: "Competeix de forma increïble. Té perill per tots els llocs. Una de les seves armes principals, més efectives, és la pilota parada. En cada partit veiem com treu un gol o una ocasió. Ho hem treballat mirant els moviments que fa i intentarem neutralitzar-la".

A més, Sergio González ha destacat al tècnic blanc-i-vermell, Diego Pablo Simeone. "Té un estil propi i és una alternativa molt forta al Barcelona i al Madrid. Ha vingut al futbol espanyol a sumar molt i és un referent per als entrenadors joves i per a aquest esport en general", ha comentat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut