Fernando Alonso i Luca Cordero di Montezemolo, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Montezemolo confirma que Fernando Alonso deixarà Ferrari a final d'aquesta temporada en una entrevista a la RAI

L'expresident de Ferrari Luca Cordero di Montezemolo ha confirmat aquesta nit en una entrevista a la televisió italiana que Fernando Alonso se n'anirà de l'escuderia italiana al final d'aquesta temporada

Actualitzat

El que pràcticament era un secret de domini públic les últimes setmanes s'ha confirmat aquest dimecres al vespre: Fernando Alonso deixa Ferrari. El seu destí no està confirmat, si bé s'ha rumorejat que ja té tancat un acord amb McLaren per l'any que ve. La notícia de la marxa d'Alonso de l'escuderia italiana l'ha donat l'expresident de Ferrari Luca Cordero di Montezemolo, en una entrevista al programa "Porta a porta", de la RAI, la radiotelevisió italiana.

El pilot asturià, que marxarà a l'acabar la temporada, ha corregut amb Ferrari del 2010 fins al 2014 i tenia contracte en vigor fins al 2016. En aquestes cinc temporades ha estat dues vegades subcampió del món. Segons Montezemolo, Alonso marxa de Ferrari per dos raons: perquè vol trobar un altre ambient i perquè ja té 33 anys i no pot esperar més per intentar tornar a ser campió del món.  

Cordero di Montezemolo va deixar la presidència de Ferrari el 13 d'octubre després de 23 anys en el càrrec i ha estat substituït per l'actual conseller delegat de Fiat Chrysler, Sergio Marchionne.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut