Futbol

Messi i Ronaldo s'enfrontaran a Manchester el 18 de novembre amb les seves seleccions

Leo Messi i Cristiano Ronaldo s'enfrontaran amb les seves seleccions el pròxim 18 de novembre a l'estadi Old Trafford de Manchester, segons informa el compte de twitter @MktRegistrado, que cita fonts de World Eleven, l'empresa de màrqueting que organitza els amistosos de la selecció sud-americana.

Actualitzat

Leo Messi i Cristiano Ronaldo s'enfrontaran amb les seves seleccions el pròxim 18 de novembre a l'estadi Old Trafford de Manchester,  segons informa el compte de twitter @MktRegistrado, que cita fonts de World Eleven, l'empresa de màrqueting que organitza els amistosos de la selecció sud-americana.

A més del cara a cara entre els dos millors jugadors del món, el matx servirà per veure Cristiano Ronaldo a l'estadi que el va veure triomfar per primer cop al futbol europeu i que ara li demana que torni per fer sortir el United de la crisi en què esta immers.

De fet, durant el seu últim partit amb el Madrid a Vila-real una avioneta llogada per uns aficionats de l'equip anglès va sobrevolar el Madrigal amb una pancarta on es llegia un missatge clar: "Cristiano, torna a casa". El morbo està servit.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut