Lliga de Campions

L'Athletic de Bilbao paga una mala primera part i cau al camp del Bate Borissov (2-1)

L'Athletic de Bilbao tampoc reacciona a la Champions. Al camp del Bate Borissov ha caigut per culpa d'una mala primera part, en què els locals han aprofitat les concessions en defensa dels bascos per avançar-se amb dos gols. Aduriz ha fet el gol del conjunt de Valverde abans del descans, però, a la segona, l'Athletic no ha estat capaç d'empatar. Dos partits i només un punt a Europa.

Actualitzat

L'Athletic de Bilbao tampoc reacciona a la Champions. Al camp del Bate Borissov ha caigut per culpa d'una mala primera part, en què els locals han aprofitat les concessions en defensa dels bascos per avançar-se amb dos gols de Kasrnitzki i Poliakov.

Aduriz ha fet el gol del conjunt de Valverde abans del descans, però, a la segona, l'Athletic no ha estat capaç d'empatar.

Dos partits i només un punt a Europa i davant de rivals de poca entitat. Valverde té molta feina al davant, tant a la Lliga de Campions com a la Lliga.