L'expressió de Lampart és significativa: problemes per al City. (Foto: EFE)
Lliga de Campions

El City empata a casa amb la Roma i es complica la vida (1-1)

El Manchester City s'ha complicat la vida en empatar amb la Roma al seu estadi i quedar amb només un punt després de dues jornades (1-1). De la resta de la jornada en destaquen les victòries a domicili del Chelsea i del Bayern de Guardiola. Als altres dos partits, el Shalke i el Maribor han empatat a 1 i el Shaktar i el Porto, a 2.

Actualitzat

Manchester City, 1 -Roma, 1

Quan Sergio Agüero ha marcat l'1-0 des del punt de penal al minut 5 l'afició del City començava a il.lusionar-se amb la primera victòria a la Champions. Però Totti, al 23, ha aixafat la guitarra als de Pellegrini amb un gol de vaselina, amb què s'ha convertit en el jugador més veterà en marcar en aquesta competició. El City és penúltim amb un punt i la Roma, segona, amb quatre.

Sporting, 0 - Chelsea, 1

El Chelsea de Mourinho ha sabut avançar-se en el marcador gràcies a Matic al minut 34 i gestionar la seva renda durant la resta del matx. Els londinencs es situen liders del seu grup i els portuguesos, últims.

Shalke, 1 - Maribor, 1

El Maribor eslovè ha protagonitzart la sorpresa de la jornada en empatar al camp del Shalke 04. Bohar ha avançat els visitants al 34 i Huntelaar ha empatat a la segona meitat. Tots dos equips queden amb dos punts.

Shaktar, 2 - Porto, 2

El davanter colombià Jackson Martínez ha estat l'heroi del Porto a Ucraïna. Al minut 84, el Shaktar feia el 2-0 i tot semblava sentenciat. Però Jackson ha anotat un doblet en cinc minuts, els que van del 89 al 94 i ha salvat un punt per al Porto de Lopetegi, que és lider del seu grup.

CSKA, 0 -Bayern Munic, 1

El Bayern de Guardiola continua amb pas ferm a la Champions. A Moscou s'ha imposat al CSKA amb un gol de Muller de penal als 21 de la primera meitat i ja té dues victòries en dues jornades de competició.

El partit s'ha jugat a porta tancada a causa de la sanció de la UEFA a l'equip local pels incidents de caràcter racista provocats pels seus seguidors en la primera jornada al camp de la Roma.