Piqué, en una intervenció al partit de Vila-real. (Foto: Reuters)
Futbol

Piqué admet que va demanar a Del Bosque que no el convoqués

El central va reconèixer que havia sol·licitat al seleccionador la no-convocatòria perquè arrossega problemes en un maluc i no en vol abusar. També va agrair a Luis Enrique el fet que, de tota manera, valorés el seu treball en els entrenaments i li mantigués la confiança al partit de Vila-real.

Actualitzat

El defensa del F. C. Barcelona Gerard Piqué va acabar dient la seva sobre la confusió generada pel fet que Vicente del Bosque no el convoqués per al pròxims partits de la selecció espanyola.

El tècnic madrileny va explicar que s'estimava més deixar descansar el central perquè encara patia molèsties físiques; un fet que Luis Enrique va negar en la prèvia del recent partit de lliga contra el Vila-real. De fet, Piqué va ser titular i va jugar els noranta minuts.

Amb la polèmica servida, el jugador va intentar resoldre el malentès diumenge a la nit a l'emissora de ràdio Cope. En efecte, va reconèixer que havia sol·licitat al seleccionador la no-convocatòria perquè arrossega problemes en un maluc i, tractant-se d'una zona complicada pel que fa a recuperació i recaigudes, no en vol abusar.

Piqué també va agrair a Luis Enrique el fet que, de tota manera, valorés el seu treball en els entrenaments i li mantigués la confiança.

Anar al contingut