Els representants del PSG durant el sorteig de la Champions.
Els representants del PSG durant el sorteig de la Champions.
Futbol

El Barça s'enfrontarà al PSG, l'Ajax i l'Apoel a la fase de grups de la Lliga de Campions

El Barça ja coneix els tres rivals que tindrà en la fase de grups de la Lliga de Campions després del sorteig que s'ha fet aquest dijous al Fòrum Grimaldi de Mònaco. Els blaugrana han quedat enquadrats al grup H juntament amb el PSG, l'Ajax d'Amsterdam i l'Apoel Nicòsia. El Barça debutarà el dimecres 17 de setembre al Camp Nou contra l'Apoel i acabarà també a casa contra el PSG el 10 de desembre

Actualitzat

El Barça ja coneix els tres rivals que tindrà en la fase de grups de la Lliga de Campions després del sorteig que s'ha fet aquest dijous al Fòrum Grimaldi de Mònaco. Els blaugrana han quedat enquadrats al grup H juntament amb el PSG, l'Ajax d'Amsterdam i l'Apoel Nicòsia. Tèoricament, l'equip de Luis Enrique no ha sortit molt malparat i tindrà com a rival més fort el campió francès.

El Barça debutarà el dimecres 17 de setembre al Camp Nou contra l'Apoel i en la segona jornada visitarà el camp del PSG, un partit que es disputarà el dimarts 30 de setembre i que TV3 oferirà en directe. La resta de partits de la primera fase són els següents: Barça-Ajax (21 d'octubre), Ajax-Barça (5 de novembre), Apoel-Barça (25 de novembre) i Barça-PSG (10 de desembre).

L'actual campió de la competició, el Reial Madrid, ha tingut un sorteig bastant benèvol i ha quedat enquadrat al grup B amb el Basilea, el Liverpool i el Ludogorets.

La resta de grups han quedat configurats de la següent manera:

Grup A: Atlètic de Madrid, Juventus, Olympiacos i Malmö.

Grup C: Benfica, Zenit, Bayer Leverkusen i Mònaco.

Grup D: Arsenal, Borussia Dortmund, Galatasaray i Anderlecht.

Grup E: Bayern de Munic, Manchester City, CSKA Moscou i Roma

Grup G: Chelsea, Shalke 04, Sporting de Portugal i Maribor d'Eslovènia.

Grup H: Porto, Athletic Club, Xakhtar i BATE Borissov.

Anar al contingut