Aduriz ha fet dos dels tres gols de la remuntada de l'Athletic. (Foto: EFE)
Futbol

L'Athletic Club es desfà del Nàpols i es classifica per jugar la fase de grups de la Lliga de Campions (3-1)

L'Athletic Club tornarà a jugar la Lliga de Campions 16 anys després. El conjunt d'Ernesto Valverde ha estat capaç d'eliminar el Nàpols de Rafa Benítez i ha tingut una estrena somiada del Nou San Mamés. Hamsik ha avançat els italians en el primer minut de la represa però els bascos, amb un doblet d'Aduriz i un altre gol d'Ibai Gómez, han estat capaços de capgirar el resultat advers i certificar una merescuda classificació per a la fase de grups

Actualitzat

L'Athletic Club tornarà a jugar la fase de grups de la Lliga de Campions 16 anys després. El conjunt d'Ernesto Valverde ha estat capaç d'eliminar el Nàpols de Rafa Benítez i ha tingut una estrena somiada del Nou San Mamés, que ha viscut la primera gran nit europea de la seva curta història.

L'eslovac Marek Hamsik ha avançat els italians en el primer minut de la represa en l'única ocasió de perill dels visitants però els bascos han pogut remuntar empentats pel gran ambient a les graderies de la Nova Catedral.

Aduriz ha fet l'empat a un després d'una greu errada de la defensa napolitana i de nou el mateix davanter basc ha tornat a marcar aprofitant un malentès entre Albiol i el seu porter. En el minut 70, Ibai Gómez ha certificat la remuntada i la merescuda classificació per a la fase de grups davant un Nàpols impotent.