Espanyol

L'Espanyol arrenca la Lliga amb optimisme al camp de l'Almeria en un partit amb horari nocturn

L'Espanyol debutarà aquest dissabte a la Lliga al camp de l'Almeria en un partit que començarà a les 11 de la nit. L'expedició viatjarà al matí cap a terres andaluses amb l'objectiu de sumar els primers punts de la temporada. Felipe Caicedo ha pogut entrar finalment en una convocatòria on només falta una de les noves incorporacions, concretament Lucas Vázquez, que ha de complir un partit de sanció que arrossega del curs passat. El tècnic blanci-blau, Sergio González, confia a tornar amb un resultat positiu.

Actualitzat

L'Espanyol debutarà aquest dissabte a la Lliga al camp de l'Almeria en un partit que començarà a les 11 de la nit. L'expedició viatjarà al matí cap a terres andaluses amb l'objectiu de sumar els primers punts de la temporada. Felipe Caicedo ha pogut entrar finalment en una convocatòria on només falta una de les noves incorporacions, concretament Lucas Vázquez, que ha de complir un partit de sanció que arrossega del curs passat. El tècnic blanc-i-blau, Sergio González, confia a tornar amb un resultat positiu.

L'Espanyol arrenca la temporada amb un xoc en el qual es podran perfilar les línies mestres del nou entrenador blanc-i-blau, Sergio González, que s'estrena en la màxima categoria en aquesta campanya. El rendiment durant la pretemporada ha despertat alguns dubtes, sobretot en la faceta ofensiva.

Primera llista de Sergio

La primera convocatòria de Sergio González compta, finalment, amb el davanter equatorià Felipe Caicedo. L'atacant internacional era dubte per una fasciïtis plantar, però les atencions dels metges i l'atenció dels fisioterapeutes han accelerat la seva recuperació. No viatgen el lesionat Juan Fuentes ni el central mexicà Héctor Moreno, recuperant-se de la fractura de tíbia que es va produir en el Mundial del Brasil, serà baixa fins a d'aquí a uns quatre mesos.

Al marge de qüestions mèdiques, no entra a la llista Lucas Vázquez, a l'arrossegar un partit de sanció de l'any passat. La resta de descartats per al partit contra l'Almeria, per qüestions esportives, són el migcampista Álex Fernández, el lateral Carlos Clerc i l'extrem Manu Lanzarote. Christian Alfonso i Germán Parreño, pendents de concretar una possible sortida, no han entrat en els plans de Sergio González.

Azeez, única baixa a l'Almeria

L'entrenador de l'Almeria, Francisco Rodríguez, només té una baixa, la de Ramón Azeez, sancionat de la temporada passada, mentre que els altres jugadors estan disponibles, amb l'únic però de Thievy, ja que el congoleny ex de l'Espanyol avança en la seva preparació per a una perfecta posada a punt i és molt probable que no jugui contra el seu exequip.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut