Els aficionats del Múrcia, decebuts per la decisió del jutge. (Foto: EFE)
Futbol

El jutge decideix que el Múrcia no jugui la Lliga Adelante

La competició començarà aquest dissabte, amb 22 equips, un dels quals serà el Mirandés, com volia la Lliga de Futbol Professional. El jutge que havia dictat mesures cautelars perquè s'inscrivís el Múrcia les ha aixecat. Javier Vaquer ha criticat el descens administratiu per les mesures de control econòmic de la Lliga i el Consell Superior d'Esports, però ha acabat acceptant que el Múrcia perdi la categoria pels deutes amb Hisenda.

Actualitzat

El Múrcia no jugarà finalment en la Segona Divisió A. La competició començarà aquest dissabte amb 22 equips, un dels quals serà el Mirandés, com volia la Lliga de Futbol Professional. El jutge que havia dictat mesures cautelars perquè s'inscrivís el Múrcia les ha aixecat. Javier Vaquer ha criticat el descens administratiu per les mesures de control econòmic de la Lliga i el Consell Superior d'Esports, però ha acabat acceptant que el Múrcia perdi la categoria pels deutes amb Hisenda.

El club grana encara té la possibilitat de recórrer la sentència, però ja no podrà impedir que la competició comenci sense ell.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut