Belmonte ha arribat a Berlín en un moment de forma pletòric. (Foto: EFE)
Natació

Mireia Belmonte guanya la plata als 800 lliures i es penja la seva tercera medalla als europeus de Berlín

Mireia Belmonte ha guanyat la seva tercera medalla als Europeus de natació de Berlín. Després del bronze en cinc quilòmetres en aigües obertes i la plata en els 400 estils, la badalonina ha estat segona en els 800 lliures amb un temps de 8.21.22. La britànica Jazmin Carlin l'ha superat en els últims llargs i ha guanyat l'or amb un crono de 8.15.54. El bronze ha estat per a l'hongaresa Boglarka Kapas.

Actualitzat

Sense cap descans, Mireia Belmonte ha nedat la final dels 200 estils. Lògicament, la catalana ha pagat l'esforç i ha acabat vuitena amb un crono molt lluny de la seva millor marca, 2.18.46. L'or ha estat per a l'hongaresa Katinka Hosszu (2.08.11).

Judit Ignacio, fora de la final dels 100 papallona

La catalana Judit Ignacio no s'ha pogut classificar per a la final dels 100 papallona en aconseguir la 13a millor marca de les semifinals amb un crono de 59.08 segons.

Marina Garcia i Jessica Vall, a la final dels 200 braça

Hi haurà dues nedadores catalanes a la final dels 200 braça. Jessica Vall, que va acabar quarta als 100 braça, ha fet el tercer millor temps de les semis amb un crono de 2.24.78. Marina Garcia ha fet el quart millor registre (2.24.87).

Peralta, sisè a la final dels 200 papallona

El malagueny Carlos Peralta ha batut el rècord d'Espanya en la final dels 200 papallona. El seu temps de 1.57.01 li ha servit per acabar sisè. L'or ha estat per al danès Viktor Bromer (1.55.29).

El relleu estatal femení de 4x200 acaba sisè

Les catalanes Judit Ignacio i Mireia Belmonte, la mallorquina Melanie Costa i l'extremenya Fátima Gallardo han acabat sisenes a la final del relleu 4x200. Espanya ha fet un temps de 7.57.25. Itàlia, amb un últim relleu sensacional de Federica Pellegrini, ha guanyat l'or (7.50.53).