Josep Franch, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACB)
Bàsquet

Josep Franch canvia el Cajasol pel Gipuzkoa Basket

Josep Franch fitxa pel Gipuzkoa Basket. El base badaloní ha firmat un contracte per una temporada i una altra d'addicional amb l'equip basc. Amb tan sols 23 anys, aquesta serà la cinquena temporada del català a la Lliga Endesa, on va debutar amb el Joventut de Badalona i en la qual ha jugat amb altres equips, com l'UCAM Múrcia i el Cajasol.

Actualitzat

Josep Franch fitxa pel Gipuzkoa Basket. El base badaloní firmarà un contracte per dues temporades amb la fórmula (1+1). Amb tan sols 23 anys, aquesta serà la cinquena temporada del català a la Lliga Endesa, on va debutar amb el Joventut de Badalona i en què ha jugat amb altres equips, com l'UCAM Múrcia i el Cajasol.

El Gipuzkoa serà el quart equip del jugador. El de Badalona espera consolidar-se com a base titular i millorar els seus números de la temporada passada (5,2 punts i 2,3 assistències en 17 minuts). En aquest nou repte compartirà la direcció del joc amb el base Jared Jordan. El nord-americà va arribar la temporada passada a Sant Sebastià procedent del Brose Baskets alemany.

Anar al contingut