Neymar afina la punteria en un entrenament de la "seleçao". (Foto: EFE)
Futbol

El nou seleccionador del Brasil, Carlos Dunga, convoca el blaugrana Neymar per als amistosos contra Colòmbia i l'Equador

La selecció brasilera intenta refer-se de la humiliació històrica de l'1 a 7 contra Alemanya de les semifinals del seu Mundial. El nou seleccionador, Dunga, ha donat la primera llista de convocats en la seva segona etapa com a responsable de la "canarinha". Com a gran estrella seguirà el blaugrana Neymar. En canvi, Dani Alves és baixa. Tampoc hi anirà el madridista Marcelo.

Actualitzat

La selecció brasilera intenta refer-se de la patacada del seu Mundial. El nou seleccionador, Dunga, ha donat la primera llista de convocats en la seva segona etapa com a responsable de la "canarinha". Com a gran estrella seguirà el blaugrana Neymar. En canvi, Dani Alves és baixa. Tampoc hi anirà el madridista Marcelo.

Dunga aposta per només 10 mundialistes per jugar els amistosos de setembre contra Colòmbia i l'Equador. El successor de Scolari ha cridat com a principals novetats Filipe Luís, del Chelsea; Miranda, de l'Atlètic de Madrid i l'exespanyolista Coutinho, ara al Liverpool.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut