Barça

Bartomeu arriba a Saint George's Park per reunir-se amb Zubizarreta i Luis Enrique i no dóna la plantilla per tancada

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ja ha arribat a Saint George's Park, on el Barça acaba avui la seva estada a Anglaterra. Tot i el retard, el president blaugrana seguirà l'agenda prevista i tindrà una cimera amb Luis Enrique i Andoni Zubizarreta per passar revista al capítol de reforços, que encara no dóna per tancat.

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ja ha arribat a Saint George's Park, on el Barça acaba avui la seva estada a Anglaterra. Tot i el retard, el president blaugrana seguirà l'agenda prevista i tindrà una cimera amb Luis Enrique i Andoni Zubizarreta per passar revista al capítol de reforços.

El més urgent és el fitxatge del central, amb el brasiler Marquinhos, del PSG, com a prioritat difícil, i altres noms, com el belga Vermaelen, de l'Arsenal, com a alternativa. En aquesta reunió també es tractarà la continuïtat d'Alves, lligada a un fitxatge complicat, com seria el del colombià de la Fiorentina Cuadrado.

Després dels fitxatges de Rakitic, Ter Stegen, Claudio Bravo i Mathieu, Bartomeu no dóna la plantilla per tancada i ha reconegut que encara queden temes pendents per acabar de confeccionar la plantilla. "Queden coses per fer. És clar que el mercat acaba a finals d'agost i tenim posada l'atenció en aquest mercat. Parlarem d'aquests temes amb Zubizarreta i Luis Enrique", ha confirmat.

El president del Barça també acompanyarà l'equip a Niça, on dissabte a partir de les 20.45, i en directe per TV3, els de Luis Enrique juguen el segon amistós de preparació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut