El Barça, de gira per Àsia. (Foto d'arxiu)
Bàsquet

El Barça de bàsquet farà una gira per la Xina i Taiwan com a representant de l'Eurolliga

L'Eurolliga ha designat el Barça per ser l'equip que la representi a l'Euroleague Basketball Asian Tour, que es disputarà entre els dies 6 i 11 d'octubre. El conjunt culer haurà de compaginar dos partits, el primer a Hangzhou i el segon a Taipei, amb els diversos actes promocionals.

Actualitzat

El Barça anirà de gira per Àsia i visitarà la Xina i Taiwan. El conjunt català ho farà com a equip representant de l'Eurolliga en l'Euroleague Basketball Asian Tour, que se celebra entre els dies 6 i 11 d'octubre. Els blaugranes disputaran un partit a la ciutat xinesa de Hangzhou contra el Zhejiang Lions i un altre a Taipei (Taiwan) contra el Taiwan Mòbils, i a més compaginaran aquests partits amb altres activitats i actes.

En declaracions a la pagina web del Barça, el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, ha afirmat que "estem orgullosos d'haver estat escollits per representar el bàsquet europeu en un esdeveniment tan important com l'Euroleague Basketball Asian Tour". "Sabem que hi ha molts aficionats del Barça a la Xina i a Taiwan. Serà un plaer per a nosaltres compartir amb ells el que el nostre club representa i els nostres valors en totes les activitats que estem preparant durant la nostra estada allí", ha afegit.

Anar al contingut