Les noies de la selecció anglesa observant l'entrenament del Barça.
Barça

Luis Enrique anul·la l'entrenament de la tarda i dóna descans al seu equip en l'"stage" d'Anglaterra

Luis Enrique ha anul·lat l'entrenament de la tarda i ha donat descans al seu equip. L'equip continua treballant a fons els aspectes físics per afrontar amb les màximes garanties la temporada. Els 24 jugadors disponibles han saltat a la gespa d'un dels camps de Saint George Park però el jugador del B Patric s'ha entrenat al marge.

Actualitzat

Luis Enrique ha anul·lat l'entrenament de la tarda i ha donat descans al seu equip. L'equip continua treballant a fons els aspectes físics per afrontar amb les màximes garanties la temporada. Els 24 jugadors disponibles han saltat a la gespa d'un dels camps de Saint George Park però el jugador del B Patric s'ha entrenat al marge. D'altra banda el president del club Josep Maria Bartomeu visitarà l'equip a Birmingham el proper divendres.

Si aquest dimarts van ser els futurs entrenadors de la Premier els que van veure en directe l'entrenament matinal dels jugadors de Luis Enrique, en aquesta sessió els ha tocat el torn a les noies de la selecció absoluta anglesa. Elles han disfrutat i après amb amb tota una lliçó visual d'entrenament d'un equip punter. No han faltat els comentaris i les fotografies en la que ha estat una jornada inoblidable per a aquesta jove selecció.

Serà dissabte quan els blaugrana abandonin Anglaterra i vagin a Niça a jugar el segon partit d'aquesta pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut