Mourinho volia Modric pel Chelsea (Foto: Reuters).
Mourinho no es va estar de criticar la seva afició en l'últim marx a Stamford Bridge. (Foto: Reuters).
Futbol

Mou reconeix que va trucar a Modric abans de fitxar Cesc

José Mourinho ha revelat en un mitjà croat que va trucar a Modric per sondejar-lo abans de fitxar Cesc. El portuguès va intentar convèncer el migcampista croat perquè anés al Chelsea, però "ell va preferir quedar-se al Madrid"

Actualitzat

José Mourinho ha revelat en un mitjà croat que va trucar a Modric per sondejar-lo abans de fitxar Cesc. El portuguès va intentar convèncer el migcampista croat perquè anés al Chelsea, però "ell va preferir quedar-se al Madrid".

Mourinho, en declaracions a "Sportske Novosti", ha reconegut haver trucat a Modric en privat "però no va voler venir al Chesea". "Aprecio Modric i les seves qualitats, però ell és al Madrid" ha afegit el tècnic "blue". Mourinho va ser l'encarregat de fitxar el croat per al conjunt blanc el 2012 i ara hauria volgut endur-se'l a Stamford Bridge.

Precisament, Cesc va reconèixer que també va ser amb una trucada que Mou l'havia "convençut per marxar al Chelsea". Tot i això, Mou tampoc era la primera opció del d'Arenys: "l'Arsenal era la primera opció per contracte".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut