Barça

El Barça tornarà a jugar amb la samarreta de la senyera amb motiu dels actes del Tricentenari de l'Onze de Setembre

Segons informa el diari "Ara", el Barça se sumarà als actes del Tricentenari de l'Onze de Setembre jugant el partit de Lliga contra l'Athletic Club al Camp Nou, el 13 o 14 de setembre, amb la samarreta de la senyera. L'acord amb l'organització de l'acte es podria fer efectiu a començaments de setembre.

Actualitzat

Segons informa el diari "Ara", el Barça se sumarà als actes del Tricentenari de l'Onze de Setembre jugant el partit de Lliga contra l'Athletic Club al Camp Nou, el dia 13 o el 14 de setembre, amb la samarreta de la senyera. L'acord amb la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona es podria fer efectiu a començaments de setembre. A més a més d'aquest acte simbòlic, el Barça portarà arreu d'Europa l'exposició itinerant del Tricentenari, aprofitant els partits de la Lliga de Campions.

La samarreta quadribarrada ha passat a ser aquesta temporada la tercera equipació oficial, però tornarà en el partit de Lliga contra l'Athletic. A més a més, per primera vegada es podrà veure en un partit oficial al Camp Nou.

Anar al contingut