Abrines, il·lusionat pel nou repte (Foto: EFE)
Bàsquet

Àlex Abrines: "Si no vénen les superestrelles dels Estats Units, vindran les estrelles"

Àlex Abrines, l'aler del Barça de bàsquet i de la selecció espanyola, ha parlat avui en roda de premsa per explicar les sensacions que té davant el seu debut mundialista amb la selecció d'Espanya absoluta.

Actualitzat

Àlex Abrines, l'aler del Barça de bàsquet i de la selecció espanyola, ha parlat aquest dilluns en roda de premsa per explicar les sensacions que té davant el seu debut mundialista amb la selecció d'Espanya absoluta.

Abrines ha volgut comentar les últimes baixes del seleccionat americà, de què aquests últims dies s'han retirat dues grans estrelles com Blake Griffin i Kevin Love. L'aler mallorquí no ha volgut treure el paper de favorits del torneig als Estats Units, i assegura: "Jo crec que els Estats Units tenen una plantilla molt més amplia que qualsevol altre, i si no venen superestrelles, vindran estrelles".

Abrines s'ha entrenat aquest matí al poliesportiu Triángulo de Oro de Madrid, on des de fa una setmana els escollits es preparen per als primers partits amistosos d'abans del Mundia. Els jugadors espanyols són conscients de la pressió que tindran durant tot el campionat. "La veritat és que no ens sentim pressionats. Tots sabem que no serà fàcil. Als Estats Units només els veuríem a la final, i arribar-hi és molt difícil. S'ha d'anar partit a partit i a poc a poc per arribar a la final".

Àlex Abrines disputarà el seu primer Mundial amb la selecció absoluta. Ha estat un dels jugadors revelació de la Lliga Endesa 2013-2014, i l'han inclòs en el millor cinc inicial jove de l'ACB.

El Mundial, que començarà el 30 d'agost, serà un repte molt gran per a aquest jove mallorquí, que farà un pas de gegant en la seva prometedora carrera.

Anar al contingut