Trial

Adam Raga guanya el Gran Premi de trial de França i manté viva la lluita pel títol mundial

Adam Raga s'ha adjudicat aquest diumenge un triomf molt important en el Gran Premi de trial de França que el manté viu en la lluita pel títol mundial amb el seu màxim rival, Toni Bou. Amb aquesta victòria, el pilot d'Ulldecona ho deixa tot obert de cara a l'última prova, amb un desavantatge de només 7 punts respecte a Bou.

Actualitzat

Adam Raga s'ha adjudicat aquest diumenge un triomf molt important en el Gran Premi de trial de França que el manté viu en la lluita pel títol mundial amb el seu màxim rival, Toni Bou. L'actual líder del Mundial ha acabat segon, després de completar totes les proves, igual que Raga, però amb tres minuts de més en el recorregut que han estat determinants.

El podi l'ha completat el també català Jeroni Fajardo, que repeteix el bon paper de la setmana passada en el Regne Unit i li pren la quarta plaça provisional del campionat a Fujinami. Albert Cabestany, que suma 133 punts i és tercer del campionat, ha realitzat una carrera de menys a més, però no ha estat suficient per lluitar pel podi, i ha acabat en quarta posició.

Raga, en una lluita incessant tota la temporada, sempre ha estat a l'ombra del campió, excepte a França, on ha aconseguit vèncer el sòlid rei de l'especialitat per quarta vegada aquesta temporada. Amb aquest triomf, el pilot d'Ulldecona ho deixa tot obert de cara a l'última prova del Mundial, que es disputarà el primer cap de setmana de setembre a Arnedo, La Rioja, amb 40 punts en joc. Un dels títols més disputats dels últims anys, on Toni Bou arriba amb un avantatge de 7 punts i Raga no depèn d'ell mateix per proclamar-se campió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut