Espanyol

Felipe Caicedo podria debutar amb l'Espanyol en l'amistós contra el Raja de Casablanca (dissabte, 00.30 per Esport3)

L'Espanyol continua preparant-se per la Lliga i després de la golejada a la Vall d'Aran, els homes de Sergio González s'enfronten aquest dissabte al Raja de Casablanca, subcampió del Mundialet. El partit, que es podrà seguir en directe per Esport3 (00.30), pot suposar el debut de Felipe Caicedo amb la samarreta blanc-i-blava. Qui no hi serà és Stuani, que tot just s'ha començat a entrenar aquesta setmana, i tampoc Fuentes, que està lesionat. Sergio tampoc no compta amb Christian Gómez ni Tejera a qui el club va comunicar que es busquin equip. Arbilla, en canvi, ja està més integrat.

Actualitzat

L'Espanyol es continua preparant per la Lliga i després de la golejada a la Vall d'Aran, els homes de Sergio González s'enfronten dissabte al Raja de Casablanca, subcampió del Mundialet. El partit, que es podrà seguir en directe per Esport3 (00.30), pot suposar el debut de Felipe Caicedo amb la samarreta blanc-i-blava. Qui no hi serà és Stuani, que tot just s'ha començat a entrenar aquesta setmana, i tampoc Fuentes, que està lesionat. Sergio tampoc no compta amb Christian Gómez ni Tejera a qui el club va comunicar que es busquin equip. Arbilla, en canvi, ja està més integrat.

L'Espanyol visita el Raja Casablanca en la primera prova seriosa de la pretemporada. Segio García s'emporta tots els seus homes excepte Stuani, amb menys entrenaments després d'arribar tard pel Mundial i el lateral Juan Fuentes, en procés de recuperació. Qui no entra en els plans del tècnic són el porter Germán Parreño, Cristian Gómez, Sergio Tejera i Thievy Bifouma. Els blanc-i-blaus s'enfrontaran a un dels clubs amb més història del Marroc que la temporada 2013/14 va acabar segon de la Primera Divisió del seu país.

Aquesta és la llista de convocats de l'Espanyol: Kiko Casilla, Pau, Arbilla, Colotto, Mattioni, Víctor Álvarez, Raúl Rodríguez, Clerc, Javi López, Abraham, Álex Fernández, Christian Alfonso, David López, Salva, Víctor Sánchez, Lanzarote, Sergio García, Caicedo, Eric Bertrand, Joan Jordan, Duarte i Jairo Morillas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut