Barça

Els vuit internacionals del Barça passen les proves mèdiques de pretemporada

Vuit internacionals estan passant en aquests moments les proves mèdiques de pretemporada. Entre els jugadors destaca Xavi Hernández, que finalment es quedarà al conjunt blaugrana.

Actualitzat

Els vuit jugadors del Barça internacionals, que van quedar eliminats del Mundial en la primera fase, s'incorporen aquest dijous a la disciplina de l'equip amb les corresponents proves mèdiques. Els jugadors són: Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Pedro Rodríguez, Alex Song i Ivan Rakitic. Destaca la presència de Xavi Hernández, que tot i que no ho ha fet oficial, es quedarà un any més al Camp Nou.

La revisió s'està fent al centre mèdic de la Ciutat Esportiva. Els internacionals s'han estrenat amb analítiques, i després han anat passant proves com una anàlisi biomecànica, un electrocardiograma, una ecografia, una prova d'esforç i una densitrometria.

La resta dels jugadors s'han entrenat aquest matí: vuit jugadors del primer equip i catorze del filial. Adriano, amb treball específic i Dongou, al gimnàs, són les úniques absències. A la tarda, Luis Enrique ja podrà comptar amb els vuit jugadors per la segona sessió d'entrenaments del dia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut