Cop d'autoritat de Majka sobre el "Purito". (Foto:EFE)
Ciclisme

Rafal Majka es corona als Pirineus en la vigília de l'arribada del Tour al Tourmalet

Rafal Majka ha mostrat el seu poderós talent a la muntanya i ha destrossat Joaquim Rodríguez. El corredor de Tinkoff ha rebentat l'etapa als últims quilòmetres i es consolida, amb 149 punts, com a líder del mallot de punts

Actualitzat

Rafal Majka ha mostrat el seu poderós talent a la muntanya i ha destrossat a Joaquim Rodríguez. El corredor de Tinkoff ha rebentat l'etapa als últims quilòmetres i ha guanyat l'etapa i es consolida amb 149 punts com líder del mallot de punts.

Etapa frenètica als Pirineus, una cursa més ràpida del que és normal. Des de ben iniciada l'etapa els escapats han marcat l'esdevenir del final. En els primers compassos de la cursa el paper de líder era pel corredor català "Purito" Rodríguez que s'ha vist fresc de cames i s'ha imposat de manera solvent a Majka per la lluita del mallot de la muntanya.

L'arribada a Montée de Saint-Lary Pla d'Ade ha estat decisiva. Es tracta d'un port fora de categoria, per tant el guanyador s'enduia 50 punts directes a la classificació de la muntanya. El corredor polonès del Tinkoff havia vist com en els anteriors ports, Joaquim Rodríguez havia passat al capdavant de la classificació.

Majka ha guanyat l'etapa donant senyals de superioritat en el mà a mà en els últims quilòmetres amb els eu company d'escapada Visconti (Movistar).

Males noticies per a "Purito"

El ciclista català ha fet una etapa de més a menys. El català ha mostrat molta superioritat en els primers ports, però a la pujada a Montée de Saint-Lary Pla d'Ade, s'ha vist la davallada física a causa de la poca preparació. La caiguda al Giro ha perjudicat i molt les opcions de Rodríguez, tot i això bon paper de "Purito", que és un dels ciclistes més combatius i més participatius en les escapades.

La general continua sense canvis, però segueix més líder Nibali

El corredor italià, Vincenzo Nibali, ha finalitzat tercer en l'etapa i mostra les mancances d'Alejandro Valverde, que ja es troba a 5.26 minuts de l'italià. El tercer lloc del podi continua per Pinot, seguit de Peraud.

Anar al contingut