Espanyol

Christian Stuani diu que només pensa en l'Espanyol i descarta un traspàs a un altre club

Tot i que el club voldria fer caixa amb Stuani, l'internacional uruguaià -que ahir es va incorporar al grup- no té intencions de deixar Cornellà-el Prat

Actualitzat

Tot i que el club voldria fer caixa amb Christian Stuani, l'internacional uruguaià -que ahir es va incorporar al grup- no té intencions de deixar Cornellà-el Prat. Així ho ha expressat en la roda de premsa posterior a la sessió de preparació del conjunt blanc-i-blau: "Pel meu cap ara només passa posar-me bé físicament per estar al màxim quan comenci la Lliga. El present indica que sóc jugador del club, i que tinc contracte, i ara estic tranquil amb el cap a l'Espanyol."

Qüestionat directament sobre si pot assegurar la seva continuïtat, Stuani ha comentat que això no ho pot dir. "Potser apareix una oferta o el que sigui i mai se sap. Si arriba una proposta s'estudiarà, però hi ha d'haver molts condicionants perquè jo deixi el club", ha afegit.

Stuani ha valorat el nou tècnic: "He tingut la sort de compartir vestidor amb ell al Llevant, és una excel·lent persona. Es mostra molt dialogant. Farem un grup fort, és la manera d'aconseguir coses importants. Tenim l'esperança de fer un gran any." La poca experiència de l'entrenador en les banquetes de Primera no inquieta l'uruguaià: "Ja l'agafarà amb els anys. Tenim una gran comunió amb la disposició que té l'equip d'escoltar i de fer el que ens demana. És la base per tenir reptes. Veig el grup endollat ​​i compromès", ha analitzat.

El club blanc-i-blau continua treballant en la incorporació d'un central i d'un jugador de banda dreta, per acabar de reforçar l'equip de cara a la pròxima temporada. De moment, ja han fet 3 fitxatges en aquest sentit. De sortides, més aviat poques. Només les dels jugadors que estaven cedits. Les marxes dels internacionals Héctor Moreno i Christian Stuani, dos dels jugadors amb més mercat ara mateix, estan aturades. Tot i que amb Moreno lesionat, Stuani es converteix en la principal opció de l'Espanyol per fer caixa aquest estiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut