Barça

Rafinha es mostra confiat de cara a la temporada i valora l'oportunitat d'aprendre al costat de Xavi

Rafinha Alcántara ha sortit aquest dimecres en roda de premsa. El jugador del planter ha valorat el seu paper en el seu primer any al primer equip, després de la cessió al Celta la temporada passada. També ha contestat preguntes sobre Xavi, de qui desitja aprendre, sobre el fitxatge de Mathieu i sobre el nou seleccionador brasiler Dunga.

Actualitzat

Rafael Alcántara "Rafinha" ha comparegut aquest dimecres davant els mitjans de comunicació. El del planter afrontarà la seva primera temporada al primer equip, després que la temporada anterior fos cedit al Celta de Vigo. El jove migcampista es mostra confiat de cara a la temporada i el seu propi rendiment: "Estic preparat per treballar i per donar el millor de mi." I ha acabat assegurant que part del seu retorn al Barça és pel fet que Luis Enrique n'és l'entrenador.

Rafinha ha parlat de la seva etapa al Celta, de la qual té un bon record. "L'any passat va ser molt bo" i "he tingut temps de madurar i aprendre a la Primera Divisió", ha puntualitzat el jugador.

Lloa Xavi Hernández i vol aprendre d'ell

També ha parlat de la decisió de continuar de Xavi. El migcampista s'ha mostrat molt content que segueixi un any més: "Xavi és el Barcelona, ho representa tot, és una gran notícia per a nosaltres que es quedi. Tindré l'oportunitat d'aprendre del millor."

La roda de premsa ha coincidit amb l'oficialitat, pocs minuts abans, del fitxatge de Jérémy Mathieu. L'hispanobrasiler assegura que "Mathieu és un defensa complet, un gran central, i serà de gran ajuda per a l'equip".

Per últim, ha valorat el retorn de Dunga a la selecció brasilera. Rafinha ha dit que no coneix com és ell com a entrenador. El que sí que ha deixat clar és que lluitarà cada dia al seu club per algun dia poder defensar el seu país.

Afellay, novetat en l'entrenament matinal

L'holandès Ibrahim Afellay ha estat la principal novetat en l'entrenament d'aquest dimecres del Barça. Per la seva banda, Adriano Correia i el camerunès Jean Marie Dongou s'han tornat a exercitar al marge del grup. Després que en la sessió de vespre d'aquest dimarts s'entrenés al gimnàs, Afellay s'ha exercitat ja al mateix ritme que els seus companys.

Luis Enrique no ha pogut comptar amb la participació del jugador del filial Càmara, que, segons ha informat el club, té un trencament fibril·lar al recte anterior de la cuixa esquerra. El tècnic asturià ha dirigit una sessió amb 22 jugadors: 8 del primer equip i catorze del filial. Aquest dijous s'incorporaran als entrenaments Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi, Andrés Iniesta i Pedro, a més del croat Ivan Rakitic i el camerunès Alex Song.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut