Purito i la resta de ciclistes en un moment del Tour 2014. (Foto: EFE)
Ciclisme

El Tour disputa aquest dimecres la seva dissetena etapa dins de territori català

El Tour es disposa a afrontar la segona etapa pirinenca en el que serà el dissetè dia de competició. El gran grup s'enfrontarà a 4 ports de muntanya per acabar a dalt del pla d'Adet. La competició, doncs, es traslladarà per un dia a territori català, ja que part de l'etapa es disputarà a la Vall d'Aran.

Actualitzat

Catalunya viurà aquest dimecres un nou pas del Tour. La "Grande Boucle" disputa la dissetena jornada de carrera i ho farà en part a la zona de la Vall d'Aran. El gran grup afrontarà la segona etapa dels Pirineus, a Catalunya, en una etapa amb 4 ports de muntanya i final a dalt delpPla d'Adet.

Després de l'etapa d'ahir amb victòria de l'australià Michael Rogers (Tinkoff), s'espera per aquest dimecres una etapa amb victòria d'algun dels ciclistes importants de la general. També caldrà veure el paper del ciclista català Joaquim Rodríguez "Purito" (Katusha), que voldrà recuperar el mallot de líder de la muntanya perdut en la darrera etapa, per només un punt, en favor de Rafal Majka (Tinkoff).

Vincenzo Nibali (Astana) segueix sent el líder de la carrera seguit de Valverde (Movistar), a més de 4 minuts, i de Thibaut Pinot (FDJ), que ocupa la tercera plaça momentàniament.

Anar al contingut