Barça

Marc Bartra: "Em sento preparat per consolidar-me i tenir més continuïtat a l'equip"

Marc Bartra, aquest dimarts en roda de premsa posterior a l'entrenament del Barça, s'ha mostrat convençut de les seves possibilitats de ser el central titular del Barça. El jugador ha reconegut que després de dues temporades en el primer equip ara se sent més madur i amb moltes ganes d'afrontar la nova temporada.

Actualitzat

Marc Bartra, aquest dimarts en roda de premsa posterior a l'entrenament del Barça, s'ha mostrat convençut de les seves possibilitats de ser el central titular del Barça. El jugador ha reconegut que després de dues temporades en el primer equip ara se sent més madur i amb moltes ganes d'afrontar la nova temporada. El del planter ha dit que "em sento preparat per consolidar-me i tenir més continuïtat a l'equip. A la tercera temporada, em sento amb plenes garanties". I s'ha mostrat amb molta confiança: "Em sento molt madur, amb molta il·lusió per ajudar l'equip."

El de Sant Jaume dels Domenys vol convèncer Luis Enrique per ser a l'equip titular: "Tinc molt bons records de Luis Enrique al Barça B. La seva exigència, la seva ambició ens anirà molt bé."

També se li ha preguntat com hauria de ser el central que vingui a reforçar l'equip: "No és fàcil trobar un jugador expert en aquesta posició. Et pares a mirar altres equips i gairebé no prenen riscos al darrere. Ha de reunir moltes qualitats que són difícils de trobar: rapidesa, sortida de pilota,..". I ha acabat elogiant el fitxatge de Luis Suárez: "Messi i Suárez són dos dels millors davanters del món."

El defensa també s'ha referit a l'adéu de Víctor Valdés i Puyol, així com la possible sortida de Xavi Hernández, tres pesos pesants al vestidor. "Si sortís Xavi, deixaria un buit bastant gran. Són tres líders que han estat en l'etapa més reeixida del club. En el cas de Xavi, seria una notícia trista, però caldria respectar la seva decisió perquè s'ha guanyat el respecte de tots", ha afegit.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut