Mayweather continua acumulant bitllets
Esports

El boxejador Floyd Mayweather és l'esportista més ben pagat, al davant de Cristiano Ronaldo

El boxejador nord-americà Floyd Mayweather és l'esportista més ben pagat del món en l'últim any, seguit pel jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i el jugador de l'NBA Lebron James, segons la revista Forbes. Messi se situa en un discret quart lloc.

Actualitzat

El boxejador nord-americà Floyd Mayweather és l'esportista més ben pagat del món en l'últim any, seguit pel jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i el jugador de l'NBA Lebron James, segons la revista Forbes.

Mayweather ha guanyat 105 milions de dòlars durant els últims dotze mesos segons Forbes, i és l'esportista més ben pagat en dos dels últims tres anys. Una altra dada sobre Mayweather és que ell i el golfista Tiger Woods són els únics que arriben als 100 milions de dòlars. Des de la seva arribada a la boxa professional, ja ha guanyat un total de 400 milions.

Cristiano Ronaldo es col·loca en segona posició. El portuguès ha guanyat durant l'últim any un total de 80 milions de dòlars. Es calcula que el madridista ha guanyat 52 milions de salari i primes del Reial Madrid i 28 milions pels seus contractes publicitaris.

Lebron James ocupa el tercer lloc del podi. El crac del bàsquet ha arribat a la suma dels 72,3 milions de dòlars. Aquesta quantitat prové de la suma del seu salari més els diferents contractes de patrocini. El blaugrana Leo Messi apareix en quarta posició. El crac argentí ha guanyat aquesta temporada un total de 64,7 milions de dòlars.

El primer esportista espanyol és Rafael Nadal, que entra en el "top ten" d'esportistes més ben pagats, com el novè més ben pagat. El manacorí va ingressar uns 44,5 milions de dòlars, que provenen, la majoria, de premis econòmics dels diferents tornejos i els diferents acords publicitaris de les diferents marques.

Llista dels esportistes més ben pagats:

.1. Floyd Mayweather (USA-Boxa) 105 milions de dòlars

.2. Cristiano Ronaldo (POR-Futbol) 80 M $

.3. LeBron James (USA-Bàsquet) 72,3 M $

.4. Lionel Messi (ARG-Futbol) 64,7 M $

.5. Kobe Bryant (USA-Bàsquet) 61,5 M $

.6. Tiger Woods (USA-Golf) 61,2 M $

.7. Roger Federer (SUI-Tenis) 56,2 M $

.8. Phil Mickelson (USA-Golf) 53,2 M $

.9. Rafael Nadal (ESP-Tenis) 44,5 M $

10. Matt Ryan (USA-Futbol americà) 43,8 M $

Anar al contingut