Costa es perdria la gran final (Foto: Reuters)
Futbol

Diego Costa té un trencament en el bíceps femoral i és baixa gairebé segura per a la final de la Champions

El davanter hispanobrasiler de l'Atlètic de Madrid, Diego Costa, es perdrà la final de la Lliga de Campions, gairebé amb total seguretat. Dissabte es va haver de retirar quan s'havien jugat 13 minuts del partit contra el Barça

Actualitzat

El davanter hispanobrasiler de l'Atlètic de Madrid, Diego Costa, es perdrà la final de la Lliga de Campions, gairebé amb total seguretat. Les proves que li han fet han confirmat que té un trencament de grau 1 en el bíceps femoral de la cama dreta. Dissabte es va haver de retirar quan s'havien jugat 13 minuts del partit contra el Barça.

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone, no descarta encara el davanter per la final. "Comencem la setmana avui, així que falten dies i no ens avançarem ara a decidir, perquè em sembla massa aviat amb un partit tan important. El que és clar és que necessitem un jugador en condicions per jugar un partit com aquest". Costa ha estat seleccionat juntament amb sis companys més de l'Atlètic de Madrid entre l'onze ideal de l'LFP.  

Es preveuen dues setmanes de baixa que li impedirien jugar contra el Madrid, dissabte, a Lisboa. L'Atlètic de Madrid, però, prefereix no confirmar la baixa definitiva, i es limita a determinar-ne l'evolució. En canvi, el màxim golejador dels matalassers podria estar recuperat per formar part de la llista definitiva de convocats per Vicente del Bosque per disputar el Mundial de Brasil 2014 amb Espanya.

 

Anar al contingut