Barça

Bartra assegura que és la temporada en què més ha madurat i que no renuncien a la Lliga

Marc Bartra ha reconegut aquest dijous en roda de premsa que aquesta temporada és la que més ha madurat com a jugador des de que és al primer equip del Barça i ha assegurat que la no continuïtat del Tata Martino no seria una bona notícia perquè ha confiat molt en ell. Bartra també ha dit que els quatre partits que queden a la Lliga són quatre finals i que no tenen cap intenció de renunciar a les opcions de lluitar pel títol

Actualitzat

Marc Bartra ha reconegut aquest dijous en roda de premsa que aquesta temporada és la que més ha madurat com a jugador des que és al primer equip del Barça i ha assegurat que la no continuïtat del Tata Martino no seria una bona notícia perquè ha confiat molt en ell. "És la temporada en què més he madurat, li he tret molt profit. Que no continués el Tata Martino no seria una bona notícia, perquè jo li dec molt, ha confiat molt en mi", ha explicat.

"No renunciem a la Lliga"

Bartra també ha volgut enviar un missatge d'optimisme de cara a les quatre jornades que queden per acabar la Lliga. "Som molt conscients que els quatre partits que queden són quatre finals. Hem de recuperar les ganes de la remuntada contra l'Athletic. Hem d'estar allà per estar al peu del canó per si fallen l'Atlètic o el Madrid. Hem de demostrar que no renunciem a la Lliga per res. Hem tirar de cor, d'ànima. Anem a totes a guanyar la Lliga", ha assegurat.

"Bale és un superdotat, és mèrit seu"

Per últim, quan se li ha preguntat sobre la jugada que va acabar amb el gol de Gareth Bale a la final de Copa, el central blaugrana no ha volgut treure cap mèrit al futbolista gal·lès del Reial Madrid. "Sobre la jugada de Bale, crec que és un superdotat. Jo estava cansat, però no li vull treure mèrit, perquè tot el mèrit és seu", ha confessat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut