Mascherano, al costat de Pautasso, s'ha exercitat al marge.
Futbol

Mascherano s'exercita al marge del grup, en la tornada als entrenaments del Barça

El Barça ha tornat a la feina aquest dimarts a la tarda després d'un dia de descans. Sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva amb tots els disponibles per preparar el partit de diumenge al camp del Vila-real. Un partit on els blaugranes han de guanyar tant sí com no per continuar amb opcions matemàtiques de lluitar pel títol de Lliga. Mascherano ha fet treball de camp però al marge del grup, on sí que hi era el jugador del Barça B Sergi Gómez

Actualitzat

El Barça ha tornat a la feina aquest dimarts a la tarda després d'un dia de descans. Sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva amb tots els disponibles per preparar el partit de diumenge al camp del Vila-real. Un partit on els blaugranes han de guanyar tant sí com no per continuar amb opcions matemàtiques de lluitar pel títol de Lliga. Mascherano ha fet treball de camp però al marge del grup, on sí que hi era el jugador del Barça B Sergi Gómez.

Trayter, nou síndic dels socis

La junta directiva del F. C. Barcelona ha nomenat Joan Manuel Trayter nou síndic dels socis, en substitució d'Agustí Bassols, que finalitza el seu mandat i a qui la junta ha volgut agrair públicament la seva aportació al llarg d'aquests darrers cinc anys. Des del seu nomenament, a l'abril del 2009, Bassols ha vetllat per la defensa dels drets dels socis, amb una participació activa en les darreres eleccions a la presidència del club o en el referèndum per la proposta del Nou Espai Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut