Barça

Guardiola: "Messi és el millor jugador que he vist mai"

Pep Guardiola, tècnic del Bayern de Munic, ha parlat de les crítiques a Leo Messi durant la roda de premsa prèvia al partit d'anada de semifinals de la Champions contra el Reial Madrid al Bernabéu. El de Santpedor no ha amagat que el partit d'aquest dimecres contra el Madrid serà especial per a ell

Actualitzat

Pep Guardiola, tècnic del Bayern de Munic, ha parlat de les crítiques a Leo Messi durant la roda de premsa prèvia al partit d'anada de semifinals de la Champions contra el Reial Madrid al Bernabéu.

"No sé què esteu dient de Messi, però la meva opinió sobre ell no canviarà. És el millor jugador que he vist mai", ha deixat clar l'extècnic del F. C. Barcelona. "En tinc una opinió tan bona que no em deixaré influenciar encara que l'equip guanyi o perdi la Lliga o altres títols. No he vist mai un jugador com ell i la meva opinió continuarà sent la mateixa independentment dels moments que pugui viure en el camp" ha conclòs el de Santpedor.

El tècnic ha fugit d'estudi quan se li ha preguntat sobre el Barça:

"No és còmode per mi parlar del Barça. Sóc aquí per jugar una semifinal de Champions. No vull distreure'm ni distreure ningú amb la meva opinió", ha respost Guardiola.

Però, en canvi, no ha pogut amagar el seu sentiment blaugrana: "No puc negar que, per als que som del Barça, jugar contra el Madrid és especial, però ara sóc entrenador del Bayern i el meu focus ara és el Bayern".

Pep sobre el partit d'aquest dimecres:

Guardiola ha mostrat el seu desig de veure Cristiano al camp. "Espero que pugui jugar Cristiano. És un joc on juguem per a la gent, la gent vol veure als millors i un dels millors sense dubte és ell".

"El Madrid sempre és el Madrid. Amb aquest entrenador, amb un altre, amb altres jugadors. Sempre té alguna cosa especial. És un dels rivals individualment més difícils que tindrem a semifinals. No hi ha cap equip amb una plantilla com la del Reial Madrid", ha assegurat. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut