Bàsquet

Es compleixen vint anys de l'Eurolliga que va guanyar el Joventut de Badalona

El 21 d'abril de 1994, fa just vint anys, el Joventut de Badalona va guanyar la Copa d'Europa de bàsquet en una intensa final davant l'Olympiacos (57-59) a Tel Aviv. Televisió de Catalunya ha reunit algun dels protagonistes d'aquella màgica final, com Zeljko Obradovic, Jordi Villacampa o Rafa Jofresa, per recordar-ne els detalls.

Actualitzat

El 21 d'abril de 1994, fa just vint anys, el Joventut de Badalona va guanyar la Copa d'Europa de bàsquet en una intensa final davant l'Olympiacos (57-59) a Tel Aviv. Televisió de Catalunya ha reunit tres protagonistes d'aquella màgica final, Zeljko Obradovic, Jordi Villacampa i Rafa Jofresa, per recordar-ne els detalls i reviure'n els moments més emocionants.

Alguna de les imatges d'aquella final, com el triple de Corny Thompson que capgirava el marcador, quedaran per sempre en la memòria del bàsquet català. El Fiatc Joventut homenatjarà l'equip que va aconseguir aquella gesta abans del partit d'aquest diumenge davant l'Herbalife Gran Canaria.

Per part de l'equip badaloní, que entrenava Zeljko Obradovic, van jugar aquella final Jordi Villacampa --actual president de la Penya--, Tomàs i Rafa Jofresa, Juanan Morales, Mike Smith, Corny Thompson i Ferran Martínez. Alfons Albert, Dani García, Iván Corrales i Dani Pérez també formaven part de la plantilla, però no van participar en la final.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut