Barça

Martino: "Messi no es defensa de les crítiques amb la boca, es defensa amb el futbol"

Gerardo Martino ha destacat en roda de premsa la manera en què el seu equip ha remuntat el partit contra l'Athletic Club i ha assegurat que un equip que fa 13 ocasions de gol no guanya de casualitat. El tècnic blaugrana també ha dit que Messi no es defensa de les crítiques amb la boca sinó que ho fa amb el futbol.

Actualitzat

Gerardo Martino ha destacat en roda de premsa la manera en què el seu equip ha remuntat el partit contra l'Athletic Club i ha assegurat que un equip que fa 13 ocasions de gol no guanya de casualitat tot i que ha vist perillar el triomf després de desaprofitar nombroses ocasions per marcar.

El tècnic barcelonista s'ha alegrat del triomf especialment per Leo Messi, autor del segon gol, i que ha rebut crítiques després de les últimes derrotes. "Leo no parla, així que em dóna plaer que pugui respondre com ho fa. Ell no es defensa amb la boca, ho fa amb el futbol", ha apuntat. Sobre el moment de forma que passa el crac argentí, perdut en les tres derrotes de la setmana passada, Martino ha dit que no havia parlat amb ell, ni falta que feia: "No tenia res a parlar amb ell. Avui simplement ha trobat un partit on ha pogut desenvolupar millor el seu joc".

Preguntat pels xiulets a Cesc Fàbregas, el Tata ha sortit en defensa del jugador d'Arenys de Mar. "Cesc és un futbolista que, si té alguna cosa és que vol jugar sempre, demana la pilota, mai s'amaga i no té por d'arriscar i d'equivocar-se. Si hi ha alguna cosa que el caracteritza és la valentia", ha comentat sobre el migcampista blaugrana .
   
Finalment, Martino ha justificat el no haver jugat els partits clau de la temporada amb Pedro i Alexis en l'onze titular, una fórmula que sí que ha utilitzat contra l'Athletic. "Crec que, en determinats partits, aquest equip no li convé jugar amb tres davanters, els partits d'anada i tornada, d'atac per atac, i si un partit més controlat. Amb el City i el Reial Madrid ens va donar molt bons resultats, amb el Madrid fins i tot en el tercer partit (el de la final de Copa), i si hagués de tornar a jugar amb ells tornaria a fer-ho de la mateixa manera", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut