Espanyol

Héctor Moreno no es recupera de la lesió al còccix i torna a quedar fora de la llista per a la visita a Anoeta

Héctor Moreno ha quedat fora de la convocatòria de l'Espanyol de cara al partit d'aquest dissabte, a Anoeta, contra la Reial Societat. A banda del central mexicà, també cauen de la llista Capdevila, Abraham i Mattioni, mentre que les novetats són Torje i Raül Rodríguez. Javier Aguirre ha revelat que, durant l'entrenament d'aquest divendres, ha hagut de "cridar l'atenció a dos jugadors", per la seva relaxació abans del partit de Lliga contra la Reial Societat. "No ens podem deixar portar", ha advertit.

Actualitzat

Héctor Moreno ha quedat fora de la convocatòria de l'Espanyol de cara al partit d'aquest dissabte, a Anoeta, contra la Reial Societat. Aquesta és la tercera setmana consecutiva d'absència del central mexicà a la llista, perquè no s'ha recuperat de la lesió al còccix.

Javier Aguirre ha donat la llista dels escollits just després de l'entrenament matinal a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i, a banda del mexicà, també cauen de la llista Capdevila, Abraham i Mattioni, mentre que les novetats són Torje i Raül Rodríguez.

L'Espanyol, que aspira a confirmar la permanència de manera virtual superant la barrera dels 42 punts, s'enfrontarà a Anoeta amb una Reial Societat que vol tornar als llocs europeus.

Aguirre: "No ens podem deixar portar"

Javier Aguirre ha revelat que, durant l'entrenament d'aquest divendres, ha hagut de "cridar l'atenció a dos jugadors, per la seva relaxació abans del partit de Lliga contra la Reial Societat. "No ens podem deixar portar", ha advertit Aguirre, que ha recordat que l'equip blanc-i-blau encara no està matemàticament salvat: "Hem de lluitar per aquesta samarreta i per aquest escut. No podem pensar que ho hem de fer molt malament per no baixar, no és així."

De fet, el preparador mexicà ha reconegut que l'equip està ara "en una zona de confort on res té sentit" i que la seva missió és "buscar aquest picant a la classificació". Aguirre ho ha resumit gràficament: "Hem de seguir collant."

L'objectiu del tècnic és signar la permanència matemàtica a Anoeta i, posteriorment , aconseguir arribar als 50 punts. "És una bona xifra, seríem el millor Espanyol en nou anys i podem aconseguir-ho, encara que hem de millorar el nostre rendiment", ha afirmat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut