Josep Guardiola content amb els seus jugadors en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Futbol

El Bayern de Munic es classifica per a la final de la Copa i el Guingamp dóna la sorpresa a França

El Bayern de Munic de Pep Guardiola jugarà la final de la Copa d'Alemanya després de guanyar 5 a 1 en la semifinal un rival de la Segona Divisió, el Kaiserslautern. Els de Guardiola segueixen ferms en la lluita pel triplet (Lliga que ja han guanyat, Copa i Lliga de Campions). A França, el Guingamp ha donat la sorpresa eliminant el Mònaco en semifinals.

Actualitzat

El Bayern de Munic de Pep Guardiola jugarà la final de la Copa d'Alemanya després de guanyar 5 a 1 en la semifinal un rival de la Segona Divisió, el Kaiserslautern. Abans del descans, els locals ja havien deixat ben encaminada l'eliminatòria amb dos gols de Schwensteiger (minut 24) i Kroos (minut 36). En el minut 50, Müller va sentenciar de penal l'enfrontament. Zoller va marcar el gol del Kaiserslautern en el minut 60, abans que el seu equip n'encaixés dos més, obra de Mandzukic (minut 78) i Götze (minut 91). L'equip bavarès jugarà la final el 17 de maig a l'Estadi Olímpic de Berlín davant el Borussia de Dortmund. Els de Guardiola segueixen ferms en la lluita pel triplet (Lliga que ja han guanyat, Copa i Lliga de Campions).

Sorpresa a França

El Guingamp, que ha pujat aquesta temporada a la Primera Divisió francesa, s'ha classificat per tercera vegada en la seva història per a la final de la Copa després d'eliminar en la pròrroga el Mònaco (3-1). Els 90 minuts van acabar amb empat a 1 després del gol local de Yatabare i el posterior visitant de Berbatov. En el temps afegit, l'equip de Claudio Rainieri va caure derrotat amb els gols d'Atik i novament Yatabare. El rival del Guingamp a la final serà el Rennes, a qui ja va vèncer en l'última final de Copa que va disputar, el 2009.

A Portugal, el Benfica va remuntar l'1-0 de l'anada davant el Porto (3-1) tot i jugar una hora amb un home menys per l'expulsió del lateral Siqueira. En els últims minuts també van ser expulsats pel Benfica l'extrem Ricardo Quaresma i el seu entrenador, Luis Castro, així com el tècnic local Jorge Jesús. Mentre que el Benfica opta al triplet (Lliga, Copa i Lliga Europa), el Porto tancarà la temporada en blanc.