Bàsquet

Els Grizzlies guanyen els Mavericks (106-105) i eviten els Spurs en la primera ronda dels "play-offs"

Els Memphis Grizzlies han acabat la lliga regular de l'NBA en setena posició després de derrotar el seu rival directe per a aquest lloc de la classificació, els Dallas Mavericks (106-105). Els Grizzlies han basat aquest triomf en la pròrroga en el seu domini del joc interior.

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han acabat la lliga regular de l'NBA en setena posició després de derrotar el seu rival directe per aquest lloc de la classificació, els Dallas Mavericks (106-105). Els Grizzlies han basat aquest triomf en la pròrroga en el seu domini del joc interior de la mà de Zach Randolph (27 punts i 14 rebots, 9 d'ofensius) i un Marc Gasol que ha fregat el triple doble (19 punts, 9 rebots, 9 assistències). El màxim anotador de l'enfrontament ha estat l'alemany dels Mavericks Dirk Nowitzki, amb 30 punts.

Amb aquesta victòria en l'última jornada d'aquesta part de la temporada els de Memphis eviten en primera ronda dels "play-offs" els San Antonio Spurs. El seu rival, però, tampoc serà fàcil: els Oklahoma City Thunder de Kevin Durant, màxim encistellador d'aquesta fase de la competició amb 31,9 punts de mitjana (Durant ha tancat la lliga regular amb 42 punts davant els Pistons). Els Grizzlies van eliminar en les semifinals de l'Oest de la temporada passada aquest mateix rival aprofitant la baixa per lesió de l'altra estrella dels Thunder, Russell Westbrook.

Els Minnesota Timberwolves han perdut l'oportunitat de tancar la temporada amb el mateix nombre de victòries i derrotes en caure després de 2 pròrrogues davant el pitjor equip de l'Oest, els Utah Jazz (130-136). El "rookie" Trey Burke (32 punts, 7 rebots, 9 assistències) ha superat Ricky Rubio (14 punts, 6 assistències). Kevin Love, pels locals (19 punts, 10 rebots, 9 assistències), i Gordon Hayward, pels visitants (23 punts, 10 rebots, 9 assistències), han estat a punt de sumar un triple doble, mentre que la màxima anotació ha estat per a l'escorta dels Timberwolves Kevin Martin, amb 36 punts.

Els Lakers han tancat la pitjor temporada en els 66 anys d'història de la franquícia (27 victòries i 55 derrotes) guanyant els Spurs de San Antonio (100-113). El millor equip de la lliga regular, que no s'hi jugava res, ha donat descans a les seves estrelles. Tim Duncan i Marco Belinelli no han jugat, i Ginobilli i Tony Parker han estat poc temps a la pista (23 i 16 minuts, respectivament).

Així han quedat els "play-offs"

Aquest dissabte comencen els "play-offs" pel títol de l'NBA. Els Grizzlies obriran la seva sèrie a la pista dels Oklahoma City Thunder. Els altres tres emparellaments de la primera ronda de la Conferència Oest són San Antonio Spurs - Dallas Mavericks, Los Angeles Clippers - Golden State Warriors i Houston Rockets - Portland Trail Blazers. A la Conferència Est els duels són Indiana Pacers - Atlanta Hawks, Miami Heat - Charlotte Bobcats, Toronto Raptors - Brooklyn Nets i Chicago Bulls - Washington Wizards.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut